Brochettes z krewetkami i Andouille
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać krewetki-and-Andouille Brochettes spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 400 kalorii. Na $3.96 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz drewniane szaszłyki, pomidory koktajlowe, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Brochetki krewetkowe z sałatką z awokado-kolendry, Krewetki i Andouille Jambalaya, oraz Krewetki i Andouille Jambalaya dla podobnych receptur.
Instrukcje
Szaszłyki namoczyć w wodzie 30 minut. Rozgrzej grill na średnim ogniu (350 do 400).
Ubijamy razem olej i 6 kolejnych składników; rezerwujemy 2 łyżki stołowe. Krewetki, kiełbasa, cebula i pomidory koktajlowe równomiernie na szaszłyki.
Umieść w dużym naczyniu do pieczenia lub patelni i posmaruj marynatą.
Szaszłyki Grill 4 do 5 minut z każdej strony lub aż kiełbasa jest rumiane i krewetki są zrobione.
Podawać na liściach sałaty; skropić 2 łyżkami marynaty.
Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla krewetek. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Thrive Pinot Grigio z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
![Thrive Pinot Grigio]()
Thrive Pinot Grigio