Brinjal (Bakłażan) Curry
Przepis Brinjal (bakłażan) Curry jest gotowy w około 1 godzinę i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników indyjskiego jedzenia. Jedna porcja zawiera 144 kalorie, 2G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pastę imbirową, pastę pomidorową, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 8 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Gutti Vankaya Kobbari Karam - Andhra Style Coconut faszerowany Brinjal-bakłażan s, Gutti Vankaya Koora Podi-nadziewany Brinjal w stylu Andhra z Curry, oraz Bakłażan Curry.