Brinjal (Bakłażan) Curry

Brinjal (Bakłażan) Curry
Przepis Brinjal (bakłażan) Curry jest gotowy w około 1 godzinę i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników indyjskiego jedzenia. Jedna porcja zawiera 144 kalorie, 2G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pastę imbirową, pastę pomidorową, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 8 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Gutti Vankaya Kobbari Karam - Andhra Style Coconut faszerowany Brinjal-bakłażan s, Gutti Vankaya Koora Podi-nadziewany Brinjal w stylu Andhra z Curry, oraz Bakłażan Curry.

Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose

Gruener Veltliner, Riesling i Sparkling rosé to moje najlepsze propozycje dla Indian. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Nikolaihof Hefeabzug Gruner Veltliner z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 32 dolarów za butelkę.
Nikolaihof Hefeabzug Gruner Veltliner
Nikolaihof Hefeabzug Gruner Veltliner
# 65 Wine Spectator Top 100 2012Ten rocznik 2011 jest szczególnie szczegółowy i zgryźliwy i wydaje się smakować każdy kamyk i każdy lee. Lekkie, ale długie, jak woda źródlana lub wysokogórskie białe wino, o dużym potencjale starzenia.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Magazyn