Brie i grzyby phyllo Puffs
Brie i grzyby phyllo Puffs wymaga z grubsza 2 godziny i 30 minut od początku do końca. Na 58 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 25. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 153 kalorie, 4G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 53 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz ser brie, czosnek, grzyby crimini i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Kubki Brie Phyllo, Baby Brie Wedge In Phyllo, oraz Tarta filo z Brie i szparagami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić 2 1/2 łyżki masła na patelni na średnim ogniu.
Saute crimini i grzyby shiitake z czosnkiem do miękkości.
Zdjąć z ognia i odstawić. Roztopić pozostałe masło w naczyniu w kuchence mikrofalowej.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Rozwiń ciasto filo i pokrój na trzy równe paski, około 3x12 cali. Lubię używać do tego nożyc kuchennych.
Umieść dwa arkusze filo na desce do krojenia lub innej powierzchni roboczej, a stos pozostałych arkuszy przykryj wilgotnym ręcznikiem papierowym, aby nie wyschły.
Posmaruj górną warstwę filo roztopionym masłem i umieść na jednym końcu malinową szczyptę brie. Top z niewielką ilością mieszanki grzybów. Fold ciasto phyllo nad nadzieniem, aby trójkąt. Kontynuuj składanie w tę i z powrotem w kształcie trójkąta, szczotkując odsłoniętą stronę ciasta. Koniec zamknąć niewielką ilością wody lub masła.
Ułożyć na blasze do pieczenia i powtórzyć z pozostałym ciastem i nadzieniem.
Piecz Trójkąty przez 20 do 25 minut w nagrzanym piekarniku, obracając się raz podczas pieczenia, aż do uzyskania złotego koloru.