Brie-and-Veggie Breakfast warstwy
Brie-and-Veggie śniadanie warstwy może być tylko poranny posiłek szukasz. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 365 kalorii, 20g białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na 1,44 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka parmezanu, mleka, soli sezonowanej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 42 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Brie-and-Veggie Brunch warstwy, Łosoś i Brie śniadanie warstwy, oraz Śniadanie z szynką, cheddarem i warzywami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podsmaż pierwsze 3 składniki w gorącym oleju 10 do 12 minut lub po prostu, aż warzywa będą miękkie i plastry cebuli zaczynają się złocisty.
Wykończyć i wyrzucić skórkę z Brie.
Ser pokroić w 1/2 cala kostki.
Warstwa lekko nasmarowane 13-x 9-calowe naczynie do pieczenia z połową każdej z kostek chleba, mieszanka cebuli, kostki Brie, i parmezan.
Ubijamy jajka i kolejne 4 składniki; połowę masy jajecznej zalewamy równomiernie serem. Powtórz warstwy raz. Przykryć i schłodzić co najmniej 8 godzin lub do 24 godzin.
Piec w 350 przez 45 do 50 minut lub do lekko rumiane na górze i ustawić w centrum.
*2 szklanki (8 oz.) można zastąpić rozdrobniony ser szwajcarski.