Brazylijskie ptysie serowe (Pao de Queijo)
Brazylijskie ptysie serowe (Pao de Queijo) mogą być tylko hor d ' oeuvre, którego szukasz. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 58 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 24. Za 14 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i weź wodę, sól, ser mozzarella i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 45 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 40 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal można go naprawić) wynik spoonacular 9%. Spróbuj Pão de Queijo (Brazylijski chleb serowy), Pão De Queijo (Brazylijski Chleb Serowy), oraz Pão de Queijo (Brazylijski chleb serowy) dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C).
W rondelku wymieszać olej rzepakowy, wodę i sól i zagotować.
Umieść skrobię z tapioki w metalowej misce; zalej tapiokę mieszanką oleju i wody; dokładnie wymieszaj. Ubij jajko. Dodaj jogurt, parmezan i ser mozzarella.
Wlej miksturę do foremek na mini muffinki.
Umieść na środkowym ruszcie nagrzanego piekarnika. Zmniejsz temperaturę do 350 stopni F (175 stopni C).
Piec na lekko złoty kolor, 25 do 30 minut.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Wino musujące i musujące różowe to świetny wybór na przystawki. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Możesz spróbować Nomine Renard Brut. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 50 dolarów za butelkę.
Nomine Renard Brut
Nuty cytrusowe, biała brzoskwinia i herbatniki maślane, świeże i bogate usta, owocowe i chrupiące z mineralnym wykończeniem.Mieszanka: 40% Chardonnay, 30% Pinot Noir, 30% Pinot Meunier