Brazylijski Gulasz Wołowy

Brazylijski Gulasz Wołowy
Brazylijski gulasz wołowy jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny zupa. Ten przepis służy 20 i kosztuje 91 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 82 kalorie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać papryki, heinz ocet winny, taco bellâ® & chunky salsa, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Bogaty Brazylijski gulasz wegański z kalafiorem, nerkowcami i gulaszem z mleka kokosowego, Brazylijski Gulasz Rybny, oraz Brazylijski Gulasz Rybny dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać ocet i dressing wymieszać, aż dobrze się wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koperta Parmezan Mieszanka Sosu Sałatkowego WłoskiegoKoperta Parmezan Mieszanka Sosu Sałatkowego Włoskiego
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
2
Wlać mięso do średniej miski; wymieszać do okrycia. Kryć się. Przechowywać w lodówce 20 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Do gorącego oleju dodać mięso i paprykę w średnim rondlu. Gotować na średnim ogniu 5 min., często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
4
Dodać salsę i bulion; dobrze wymieszać. Doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
5
Zmniejszyć ciepło do średniego; gotować na wolnym ogniu 20 min. lub do czasu ugotowania mięsa i zagęszczenia gulaszu, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
6
Podawać z gorącym ugotowanym ryżem, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż GotowanyRyż Gotowany
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia17
Magazyn