Brazylijski Gulasz Wołowy
Brazylijski gulasz wołowy jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny zupa. Ten przepis służy 20 i kosztuje 91 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 82 kalorie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać papryki, heinz ocet winny, taco bellâ® & chunky salsa, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Bogaty Brazylijski gulasz wegański z kalafiorem, nerkowcami i gulaszem z mleka kokosowego, Brazylijski Gulasz Rybny, oraz Brazylijski Gulasz Rybny dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać ocet i dressing wymieszać, aż dobrze się wymieszać.
Wlać mięso do średniej miski; wymieszać do okrycia. Kryć się. Przechowywać w lodówce 20 min.
Do gorącego oleju dodać mięso i paprykę w średnim rondlu. Gotować na średnim ogniu 5 min., często mieszając.
Dodać salsę i bulion; dobrze wymieszać. Doprowadzić do wrzenia.
Zmniejszyć ciepło do średniego; gotować na wolnym ogniu 20 min. lub do czasu ugotowania mięsa i zagęszczenia gulaszu, od czasu do czasu mieszając.
Podawać z gorącym ugotowanym ryżem, w razie potrzeby.