Brazylijska zupa z owoców morza (Moqueca) może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 12. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 769 kalorii, 84g białka, oraz 38 g tłuszczu na porcję. Na $10.96 za porcję, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Jesień. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz gałązki tymianku, pomidory śliwkowe, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać olej z orzeszków ziemnych, można śledzić to danie główne z Solone Ciasteczka Orzechowe Toffi jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Brazylijska Zupa Rybna (Moqueca), na Moqueca (Brazylijski gulasz rybny), oraz Moqueca-Brazylijski Gulasz Rybny.
Instrukcje
1
Marynować Owoce morza: w misce, połączyć wszystkie składniki z wyjątkiem muszli i wrzucić do herbu. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 4 godziny lub przez noc.
Tymczasem na małej patelni podgrzej pozostałą 1 łyżkę oleju dend.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
14
Dodać serca palmowe i pozostałe pomidory, doprawić solą i gotować na dużym ogniu, aż ogrzeje się przez 1 minutę. Łyżka ryżu kokosowo-nerkowca do płytkich misek i kadzi zupę na górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Hearts Of Palm
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Posypka W Kształcie Serca
Orzechy Nerkowca
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)