Branzino En Papillote Z Pieczoną Papryką, Czarnymi Oliwkami I Fe

Branzino En Papillote Z Pieczoną Papryką, Czarnymi Oliwkami I Fe
Branzino En Papillote z pieczoną papryką, czarnymi oliwkami i Fe to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 346 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 4,33 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka likieru limoncello, pieprz, Wino i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać limoncello można śledzić to danie główne z Tarta Śliwkowa Limoncello jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Tilapian En Papillote z pomidorkami koktajlowymi, papryką i oliwkami, Pieczona papryka z czarnymi oliwkami, oraz Stek z bakłażana z ciecierzycą, pieczoną czerwoną papryką, serem Feta i czarnymi oliwkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Wytnij cztery 10-calowe kawałki pergaminu. Złóż każdy arkusz na pół (a następnie pokrój w półokrąg, jeśli jest to preferowane).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
3
Umieść otwarte połówki pergaminu na 2 blachach do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
4
Posyp obie strony ryby solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
5
Umieść 1/4 papryki, kopru włoskiego i cebuli na 1 stronie zagniecenia na każdym kawałku pergaminu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
6
Umieść 1 filet na każdym stosie warzyw.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
7
Umieść 1/4 oliwek, wina, Limoncello i oliwy na każdym filecie. Złóż drugą stronę pergaminu nad rybą i złóż na krawędziach, aby utworzyć tak ciasną uszczelkę, jak to możliwe.
Składniki, których będziesz potrzebować
LimoncelloLimoncello
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Cienki-Cienki-
8
Piec 16 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
9
Wyjąć z piekarnika, przenieść każde pergaminowe opakowanie na talerz i otworzyć nożem lub nożyczkami. (Uważaj, aby nie poparzyć się po zwolnieniu pary.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nożyczki KuchenneNożyczki Kuchenne
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla Seabass. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino można spróbować Ziobaffan Organic Pinot Grigio. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio ma świeże, bogate aromaty jabłek i gruszek z nutami cytrusów, które blakną w kwiatowy bukiet, a na podniebieniu jest jasny i świeży o wspaniałych owocowych smakach.ZIOBAFFA Pinot Grigio doskonale komponuje się z szeroką gamą lżejszych dań, zwłaszcza ryb/skorupiaków, drobiu, makaronów w sosie śmietanowym i bardziej miękkich serów. To także idealny aperitif. Mieszanka: 100% Pinot Grigio
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia20
Magazyn