Brandowane Pomarańcze Żurawinowe

Brandowane Pomarańcze Żurawinowe
Brandowane pomarańcze żurawinowe mogą być tylko napojem, którego szukasz. Ten przepis służy 5 i kosztuje $1.73 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 632 kalorie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka żurawiny, cukru, soku pomarańczowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 44%. Spróbuj Brandowany Gulasz Żurawinowy Z Krótkim Żeberkiem, Bourbon żurawinowy pomarańczowy z branded cranberries, oraz Żurawinowy Szampan Gelée z pomarańczami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W razie potrzeby obrać pomarańcze.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
2
Pomarańcze pokroić w plastry 1/8 cala, odrzucając końce.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
3
Pokroić plastry na ćwiartki.
4
Warstw jedną trzecią plasterków pomarańczy, jedną trzecią żurawiny i 1 szklankę cukru w dużej misce. Powtórz procedurę dwa razy z pozostałymi owocami i cukrem. Przykryć i odstawić 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry PomarańczyPlastry Pomarańczy
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Zagotuj w holenderskim piekarniku mieszaninę pomarańczy i sok pomarańczowy; gotuj, stale mieszając, aż cukier się rozpuści. Zapakuj gorące owoce do słoików, napełniając do 1/2 cala od góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek żelatynowy żurawinowyProszek żelatynowy żurawinowy
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
6
Dodaj 2 łyżki brandy do każdego słoika, w razie potrzeby. Przykryj owoce wrzącym syropem, napełniając do 1/2 cala od góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
7
Usunąć pęcherzyki powietrza; wytrzeć obręcze słoika. Przykryć jednocześnie metalowymi pokrywkami; przykręcić opaski.
8
Proces we wrzącej łaźni wodnej 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia9
Magazyn