Braesola i lekko marynowana Sałatka z grzybami i kalafiorem z chrupiącym Parmigiano

Braesola i lekko marynowana Sałatka z grzybami i kalafiorem z chrupiącym Parmigiano
Braesolan i lekko marynowana Sałatka z grzybów i kalafiora z chrupiącym Parmigiano może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.22 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 126 kalorii. 6 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Jeśli masz pieprz, grzyby cremini, braesola i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 64%, co jest dobre. Spróbuj Braesolan i lekko marynowana Sałatka z grzybami i kalafiorem z chrupiącym Parmigiano, Krewetki na musie z awokado i lekko marynowanym ogórku z sałatką jabłkową, oraz Sałatka z selera i grzybów z ogolonym Parmigiano dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz grzyby, cebulę, kalafior, liście tymianku, pokruszoną czerwoną paprykę, ocet i sól w misce. Wrzucić dobrze połączyć, przykryć i odstawić w temperaturze pokojowej co najmniej 1 godzinę, mieszając raz lub dwa razy. To będzie rodzaj gotować warzywa i lekko marynować je.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
TymianekTymianek
KalafiorKalafior
GrzybyGrzyby
OcetOcet
Ogórki KiszoneOgórki Kiszone
CebulaCebula
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Na tacy wyłożonej matą silikonową lub papierem pergaminowym wykonaj 4 płaskie koła Parmigiano.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
4
Piec dyski Parmigiano, aż ser wygląda złocisty i koronkowy, 6 do 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Wyjmij ser z piekarnika i pozostaw do ostygnięcia przez 1 do 2 minut, a następnie poluzuj je z tacy. Rezerwa.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Podzielić braesola między 4 talerze. Mieszankę grzybową wymieszać z rukolą i mżawką dużego tłuszczu. Smak, aby upewnić się, że mieszanka jest pyszna. Ułóż stos mieszanki warzywnej na górze braesola na każdym talerzu. Pokrusz dysk Parmigiano na każdym talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Warzywa MieszaneWarzywa Mieszane
GrzybyGrzyby
RukolaRukola
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn