Braciole alla Bolognese: kieszenie wieprzowe z Prosciutto

Braciole alla Bolognese: kieszenie wieprzowe z Prosciutto
Braciole alla Bolognese: kieszenie wieprzowe z Prosciutto to bezglutenowe i pierwotne danie główne. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.42 za porcję. Jedna porcja zawiera 463 kalorie, 37g białka, oraz 34g tłuszczu. Jeśli masz oliwę z oliwek, ząbek czosnku, sól i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pastan alla Bolognese z mieloną wieprzowiną, Ragù alla bolognese (sos boloński), oraz Spaghetti alla Bolognese dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprawić solą i pieprzem. Każdy kotlet złożyć z jednym plastrem sera, a następnie z 1 plastrem szynki, zabezpieczając wykałaczkami w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
2
Na dużej patelni, rozgrzać oliwę z oliwek i masło na średnim ogniu i dodać liście laurowe, czosnek, i rozmaryn. Gotować 5 minut, aby olej aromatyczny, a następnie zwiększyć ogień do wysokiej, i zapiekać kotlety po obu stronach. Zmniejszyć ogień do średniej wysokości i nadal gotować, aż kotlety są gotowane przez, o 3 protokół na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Podawać natychmiast.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia13
Magazyn