Braciole
Braciole może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 6 i kosztuje 2,41 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 449 kalorii, 23G białka, oraz 35 g tłuszczu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 4 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz parmezan, jajka, stek z flanki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać rozmaryn można śledzić to danie główne z Malinowa Pizza deserowa z rozmarynem i kandyzowanymi orzechami pekan jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 57%. Spróbuj Braciole, Braciole, oraz Braciole Pammie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Umieść sos pomidorowy w naczyniu do pieczenia 9 na 13 cali i umieść w piekarniku do nagrzania.
W misce robota kuchennego wymieszać grzanki, ser, jajka, zioła i czosnek, aż utworzy pastę.
Posmaruj polany stek z oliwą z oliwek i obficie dopraw solą i pieprzem.
Rozłóż nadzienie równomiernie na mięsie.
Zwinąć mocno i związać sznurkiem rzeźniczym.
W dużej patelni saute rozgrzać 1 do 2 łyżek oleju roślinnego i podsmażyć wszystkie strony walcowanego mięsa.
Dodaj do gorącego sosu pomidorowego, przykryj namiotem z folii aluminiowej, aby folia nie dotykała mięsa. Dusić przez 35 minut lub do 3 godzin.