Boże Narodzenie Zielony Chile Jaj Zapiekanka

Christmas Green Chile Egg Casserole to Wegetariańskie danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 28g białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 470 kalorii. Na 1,47 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Boże Narodzenie będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wiele osób robiło ten przepis, a 235 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz pod ręką proszek do pieczenia, masło, twarożek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zielona Zapiekanka Chile, Zielone Chile-Zapiekanka Z Kurczaka, oraz Zielona Chile Zapiekanka Śniadaniowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Ustawić masło w naczyniu zapiekanym o wymiarach 6x10 cali; umieścić naczynie w piekarniku rozgrzanym do rozpuszczenia masła.
Wymieszaj twaróg, ser Jack, zielone chili, jajka, mąkę, proszek do pieczenia i sól w dużej misce za pomocą elektrycznego miksera ręcznego.
Wlać mieszaninę do roztopionego masła w naczyniu żaroodpornym.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 15 minut. Zmniejszyć ciepło do 350 stopni F (175 stopni C); piec, aż środek zapiekanki jest ustawiony, o 50 więcej minut. Odstawić na 10 minut przed podaniem.
Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz
Cava, Grenache i Shiraz to moje najlepsze propozycje na Chili. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Avinyo Cava Brut Reserva. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
![Avinyo Cava Brut Reserva]()
Avinyo Cava Brut Reserva
Jasne białe owoce łączą się z nutami tostów. Na podniebieniu wino jest świeże i żywe.