Boże Narodzenie Posole

Boże Narodzenie Posole
Boże Narodzenie Posole jest bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przystawka. Jedna porcja zawiera 89 kalorii, 11g białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje 75 centów za porcję. Boże Narodzenie będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz oregano, posole, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 52%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Crockpot Creamy Christmas Posole, Świąteczne Babeczki Stollen - Świąteczna Klasyka, oraz Posole.

Instrukcje

1
Wypłukać wysuszoną posolę i odstawić w 3 kwotach wody w temperaturze pokojowej co najmniej 8 godzin lub do 1 dnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)
2
Drenaż.
3
Mięso pokroić w kostkę 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
4
W 5-do 6-quart patelni, połączyć wieprzowinę, cebulę, czosnek, oregano, i 1/2 bulionu szklanki. Przykryć i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu; zmniejszyć ogień do średniego i gotować 20 minut. Odkrywać i gotować na dużym ogniu, często mieszając, aż soki odparują i mięso skwierczy w rumianych kapieli, 15 do 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona
Cienko Pokrojony, Ugotowany Indyk, PoszarpanyCienko Pokrojony, Ugotowany Indyk, Poszarpany
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
5
Dodaj 3/4 bulionu szklanki, wymieszać rumiane kawałki darmo, i gotować, aż płyn odparuje, następnie mieszać wieprzowiny, aż będzie lekko rumiane, 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
6
Dodaj pozostały bulion, 5 szklanki wody, i odsączone posole; wymieszać kapiele darmo. Doprowadzić do wrzenia, następnie przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż wieprzowina będzie prawie miękka do ugryzienia, około 1 1/2 godziny; od czasu do czasu mieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
7
Dodaj 1/2 Puchar czerwony sos chili, 1/3 Puchar Chilli poblano, i pieprz. Dusić, pod przykryciem, aż wieprzowina i posole są bardzo delikatne do ugryzienia, 15 do 30 minut dłużej. Gulasz powinien być zupy; w razie potrzeby, dodać więcej wody do cienkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Drobno Posiekanych Ogórków Kiszonych3 łyżki Drobno Posiekanych Ogórków Kiszonych
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
8
Dodaj sól i dodatkowy czerwony sos chili i chilli poblano do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Drobno Posiekanych Ogórków Kiszonych3 łyżki Drobno Posiekanych Ogórków Kiszonych
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia16
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn