Boćwina szwajcarska z ciecierzycą i kuskusem
Szwajcarski Chard z ciecierzycą i kuskusem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 655 kalorii, 20g białka, oraz 25 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.64 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka boczniaka szwajcarskiego, sól koszerna, rodzynki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać orzeszki piniowe, można śledzić to danie główne z Ciasto gruszkowe z orzeszkami piniowymi jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Boćwina I Ciecierzyca, Ciecierzyca i boćwina, oraz Ciasto do squasha zimowego z boczniakiem szwajcarskim i ciecierzycą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dodać 1 1/2 szklanki wrzącej wody i wymieszać. Przykryć szczelnie i odstawić na 10 minut. Tymczasem, na dużej patelni, na małym ogniu, toast orzeszki piniowe, potrząsając patelni często, aż złoty, 3 do 4 protokół.
Przenieść na talerz. Powrót patelni na średnim ogniu, dodać olej, i ciepła przez 1 minutę.
Dodać czosnek i gotować przez 1 minutę.
Dodać ciecierzycę, rodzynki, chard, sól, i pieprz. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż chard jest miękka, o 5 protokół.
Zdjąć z ognia. Kuskus rozgniatamy widelcem i dzielimy na poszczególne talerze. Wierzch z chard i posypać orzeszkami pinii.Wskazówka: łatwo jest zmieniać ten podstawowy przepis z tygodnia na tydzień. Spróbuj użyć szpinaku zamiast boczku szwajcarskiego, migdałów zamiast orzeszków piniowych lub porzeczek jako substytut rodzynek.