Bourbon Z Szarlotką
Bourbon z szarlotką może być właśnie tym napojem, którego szukasz. Ten wegański przepis służy 10 i kosztuje 2,74 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 208 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś mieloną gałkę muszkatołową, laski cynamonu, złote smaczne jabłko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 7%. Spróbuj Bourbon Z Szarlotką, Ciasto Bourbon-Gruszka, oraz Bourbon z dodatkiem pomarańczy, goździków i żurawiny dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić pierwsze 3 składniki w 1-qt. słoik do konserw.
Dodaj bourbon; przykryj metalową pokrywką i przykręć taśmę.
Pozostawić w temperaturze pokojowej przez 4 dni.
Wstrząsnąć słoik do dystrybucji smaków.
Wlej mieszaninę bourbona przez cienki sitko z drutu do dzbana, odrzucając ciała stałe. Wymieszać z syropem cukrowym i wlać do czystego 1-qt. słoik do konserw lub 3 do 4 małych butelek. Przykryć i przechowywać w lodówce do 2 miesięcy.
Bourbon z dodatkiem pomarańczy, goździków i żurawiny: Pomiń jabłko, cynamon i gałkę muszkatołową.
Umieść 2 (2-calowe) pomarańczowe paski skórki, 8 całych goździków i 1 szklankę lekko zmiażdżonej świeżej lub mrożonej żurawiny w 1-qt. słoik do konserw.
Dodaj bourbon; przykryj metalową pokrywką i przykręć taśmę.
Pozostawić w temperaturze pokojowej przez 4 dni. Postępuj zgodnie z przepisem zgodnie z Instrukcją w kroku