Bourbon Peach Cobbler

Bourbon Peach Cobbler
Bourbon Peach Cobbler to Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 521 kalorii, 4G białka, oraz 32G tłuszczu. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Najlepiej sprawdza się jako deser i odbywa się w ok. 1 godzina i 20 minut. Jeśli masz pod ręką proszek do pieczenia, bourbon, brzoskwinie i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 25%. Spróbuj Bourbon Peach Cobbler, Bourbon Peach Cobbler, oraz Bourbon Peach Cobbler dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzać piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
W dużej misce dodać brzoskwinie, bourbon, 1/4 szklanki cukru, skrobia kukurydziana, i cynamon i dobrze wymieszać płaszcz brzoskwinie równomiernie; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego
Może Dietetyczna śmietanka SodowaMoże Dietetyczna śmietanka Sodowa
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
Dojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I PosiekaneDojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I Posiekane
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Przygotować pierogi: do miski przesiać mąkę, 1/2 szklanki cukru, proszek do pieczenia i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone BrzoskwiniePokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone Brzoskwinie
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Pokrój 12 łyżek (1 1/2 patyczka) masła na małe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
6
Dodać go do mieszaniny mąki i pokroić w blenderze lub rąk do mieszaniny wygląda jak gruba bułka tarta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruba Bułka TartaGruba Bułka Tarta
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
7
Wlać śmietanę i wymieszać, aż ciasto się połączy. Nie przepracuj; ciasto powinno być lekko lepkie, ale łatwe do opanowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
8
W 10-calowej patelni żeliwnej na średnim ogniu, stopić pozostałe 4 łyżki masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
9
Dodać brzoskwinie i gotować delikatnie do ogrzania przez, o 5 protokół. Upuść ciasto przez łyżki stołowe na ciepłe brzoskwinie. Mogą być luki, ciasto będzie nadmuchać i rozłożone, jak piecze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I PosiekaneDojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I Posiekane
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
10
Umyć wierzch z trochę śmietany i posypać cukrem; umieścić go w piekarniku na blasze do pieczenia złapać wszelkie kapanie. Gotować przez 40 do 45 minut, aż góra jest rumiane i owoce są bulgotanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
Likier Liczi (polecany: Marka Soho)Likier Liczi (polecany: Marka Soho)
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Riesling, wino musujące i Zinfandel są doskonałym wyborem na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Możesz spróbować Fess Parker Santa Barbara Riesling. Recenzenci bardzo to lubią z 4 z 5 gwiazdek i ceną około 9 dolarów za butelkę.
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Nuty kwiatowe i kwiaty pomarańczy, mieszają się z zapachami cytrusów, brzoskwini, wiciokrzewu i lekkiej moreli na nosie. Na podniebieniu znajdziesz smaki brzoskwini, moreli i cytrusów. Te smaki łączą się, aby uzyskać suchy, ale dobrze zbalansowany Riesling.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn