Bourbon-Marynowana Polędwica Wieprzowa
Polędwica wieprzowa marynowana w bourbonie może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 235 kalorii, 20g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 1,41 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Mieszanka oleju roślinnego, miód-musztarda dijon, pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać syrop klonowy można śledzić to danie główne z Budyń Śniadaniowy Chia Waniliowo-Migdałowy jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Polędwiczki Wieprzowe Z Grilla Z Miodem I Burbonem, Hoisin i Bourbon-polędwiczki wieprzowe, oraz Polędwiczki wieprzowe z sosem Guava Bourbon dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usuń srebrną skórę z polędwicy, pozostawiając cienką warstwę tłuszczu pokrywającą polędwicę.
Wymieszać razem sos Worcestershire i dalej 5 składników w małej misce, aż do wymieszania.
Wlać marynatę do dużej torby z zamkiem błyskawicznym z tworzywa sztucznego; dodać wieprzowinę, obracając się do płaszcza. Uszczelnij torbę i schłodzić 2 godziny, obracając od czasu do czasu.
Rozgrzej grill do 350 do 400 (średnio-wysoko) ciepła.
Wyjąć wieprzowinę z marynaty, zastrzegając marynatę.
Wieprzowina grillowana, przykryta pokrywą grillową, 10-12 minut z każdej strony lub do momentu włożenia termometru do mięsa w najgrubszą porcję 150-15
Wyjąć wieprzowinę z grilla i odstawić na 10 minut przed krojeniem.
W międzyczasie zagotować marynatę w małym rondlu na średnim ogniu. Gotować 2 minuty.
SOS skropić wieprzowiną przed podaniem.