Bourbon-Karmelki Z Soli Morskiej
Need a wegetariańska przystawka? Bourbon-karmelki z soli morskiej mogą być znakomitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 42 kalorie. Na 6 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 100. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz bourbon, łuszczącą się sól morską, sól koszerną i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 6%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Karmelki z soli morskiej wanilii z bourbonem, Karmelki Z Soli Morskiej, oraz Karmelki Z Soli Morskiej.
Instrukcje
Lekko płaszcz 8x8 "patelni do pieczenia znonstick sprayu i linii z pergmentpaper, pozostawiając 2" zwis na 2 stronach; spray pergamin.
Przynieś cukier, syrop kukurydziany i 1/2 szklanki wody do wrzenia w średnim rondlu overmedium-na dużym ogniu, mieszając w celu rozpuszczenia cukru.Gotować, wirując patelnię od czasu do czasu, aż mixturns głęboki bursztynowy kolor, 8-10 minut.
Wyjmij patelnię z ognia i ubijaj wsłodzone skondensowane mleko i masło (mieszanina energicznie bąbelkuje), aż będzie gładka.Dopasuj patelnię z termometrem i wróć tomedium-niskie ciepło. Gotować, ubijając stale, aż termometr zarejestruje 116°.
Wyjąć z ciepła i ubić w bourbonie i koshersalcie.
Wlać do przygotowanej patelni; ostudzić.
Posypać szkliwo solą morską, pokroić na kawałki 3/4" i zawinąć pojedynczo w pergamin.
DO AHEAD: karmelki można wytwarzać 2 tygodnie wcześniej. Przechowywać szczelnie zapakowane w hermetycznym pojemniku z plasteliny w temperaturze pokojowej.