Bourbon-Cherry Slushie
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 306 kalorii. Na 2,67 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 6 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką wodę, sok wiśniowy, cytrynę i pomarańczę oraz kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Ciasto Wiśniowo-Bourbonowe, Bourbon Cherry Smash, oraz Szynka z polewą Bourbon-Cherry dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce lub dzbanku wymieszać wodę, koncentrat soku pomarańczowego i cytrynowego, sok wiśniowy i bourbon. Przykryć i umieścić w lodówce do bardzo zimnego, co najmniej 2 godziny.
Umieścić część mieszaniny w blenderze z lodem i miksować aż do slushie.
Wlać do dużych szklanek margarity, udekorować plasterkami cytryny lub pomarańczy i gałązką mięty. Powtórz z pozostałą mieszaniną