Bourbon-Brown Sugar Polędwica Wieprzowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj polędwicy wieprzowej z bourbonem i brązowym cukrem. Ten bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 1,31 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 191 kalorii. Udaj się do sklepu i odebrać bourbon, musztarda dijon, polędwiczki wieprzowe, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Polędwiczki wieprzowe w marynacie Bourbon-Brown Sugar, Brązowy Cukier Pieczona Polędwica Wieprzowa, oraz Schab solony z brązowym cukrem-polewa Bourbon dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usuń srebrną skórę z polędwic, pozostawiając cienką warstwę tłuszczu.
Połącz brązowy cukier i kolejne 5 składników w dużej plastikowej torbie do zamrażarki z zamkiem błyskawicznym; dodaj wieprzowinę. Uszczelnij torbę i schłodzić od 8 do 18 godzin, okazjonalnie obracając torbę.
Wyjąć wieprzowinę z marynaty, zastrzegając marynatę.
Rozgrzej grill do 350 do 400 (średnio-wysoko) ciepła. Wieprzowina grillowana, przykryta pokrywą grillową, 8 minut z każdej strony lub do momentu włożenia termometru do mięsa w najgrubszą porcję 15
Wyjąć z grilla i odstawić na 10 minut.
W międzyczasie połącz zarezerwowaną marynatę i skrobię kukurydzianą w rondlu. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; gotować, stale mieszając, 1 minutę.
Wieprzowinę pokroić po przekątnej na cienkie plasterki i ułożyć na półmisku; skropić ciepłym sosem.
*1 1/2 funta stek z boku może być zastąpiony. Skróć czas grillowania do 6 do 8 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doness.