Bourbon-Blazed Peaches Over Frozen Custard
Bourbon-Blazed Peaches Over Frozen Custard is a Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 307 kalorii, 7G białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 2,32 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Sprawdza się jako dość niedrogi deser. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Mieszanka bourbona, pomarańczowej marmolady, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 13%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Prażone brzoskwinie z brązowym cukrem i śmietaną mrożony krem, Brzoskwinie i śmietana mrożony krem z Brownies i solonym ciemnym sosem karmelowym, oraz Naleśniki z brzoskwiniami Bourbon i kremem kokosowym z syropem z kremu Bourbon dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu; wymieszać skórkę pomarańczową.
Dodaj brzoskwinie, marmoladę pomarańczową, cukier i sok z cytryny, dobrze mieszając. Gotować na średnim ogniu, często mieszając, aż brzoskwinie będą miękkie.
Bourbon umieścić w małym rondlu; gotować do całkowitego ogrzania. (Nie gotować.)
Wlać mieszaninę brzoskwini i zapalić długim zapałką; mieszać, aż płomienie zgasną.
Podawać natychmiast na zamrożonym kremie waniliowym w poszczególnych miseczkach.