Boston Fasolka Po Bretońsku
Boston Fasolka po bretońsku to przystawka, która serwuje 10. Za 59 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 12g białka, 5G tłuszczu i w sumie 318 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, pieprz, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 20 godzin i 10 minut. Przynosi ci smak domu. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i bezmleczne dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 56%, co jest całkiem niezłe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Boston Fasolka Po Bretońsku, Boston Fasolka Po Bretońsku, oraz Boston Fasolka Po Bretońsku.
Instrukcje
Posortuj fasolę i opłucz w zimnej wodzie.
Umieść fasolę w 3-lub 4-qt. Wolnowar; dodaj 4 szklanki wody. Przykryj i odstaw na noc.
Odcedź i opłucz fasolę, odrzucając płyn. Zwróć fasolę do powolnej kuchenki; dodaj sól wieprzową.
W małej misce wymieszaj cebulę, brązowy cukier, melasę, cukier, musztardę, sól, goździki, pieprz i pozostałą wodę.
Zalej fasolę mieszanką; wymieszaj, aby połączyć.
Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 10-12 godzin lub do miękkości fasoli.