Boston Cream Poke Cake

Boston Cream Poke Cake
Ten przepis służy 12. Jeśli 55 centów za porcję spada twój budżet, ciasto Boston Cream Poke może być super bezglutenowe i wegetariańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 246 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu. 782 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, ekstrakt z wanilii, budyń waniliowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Boston Creme Poke Cake, Boston Cream Pie Cake, oraz Boston Ice Cream Pie Ciasto Przepis dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Upiec ciasto zgodnie z zaleceniami na patelni 13×9 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Niech ciasto ostygnie przez 15 minut, a następnie wbić dziury w torcie za pomocą uchwytu drewnianej łyżki. Spróbuj umieścić je w odległości mniejszej niż 1 cal od siebie i upewnij się, że są dość głębokie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
3
Połączyć jedno pudełko pudding mix i 2 szklanki mleka w dużej misce do mieszania (najlepiej jeden z dziobkiem). Używając ręcznego miksera elektrycznego, bij tylko do gładkiego - - około minuty. Pudding powinien być cienki i cieknący. Chodzi o to, aby pozbyć się grudek. Ostrożnie wlać budyń do otworów. Rób to powoli, aż otwory są całkowicie wypełnione, ale budyń nie płynie po całej górnej części ciasta. Pewnie masz resztki puddingu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dżem Malinowy KRAFT Pure Red Raspberry Jam, Podgrzewany, PrzecedzonyDżem Malinowy KRAFT Pure Red Raspberry Jam, Podgrzewany, Przecedzony
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
4
Umieścić ciasto w lodówce i schłodzić przez około godzinę. W tym momencie otwory budyniowe powinny być o połowę lub nieco więcej niż w połowie pełne. Zrób drugą porcję budyniu i powtórz, wypełnij dziury, aż budyń znajdzie się na wierzchu, ale nie rozłóż pozostałego budyniu na wierzchu ciasta. Zachowaj to na coś innego.Przygotuj polewę. W dużym (3 ćwiartce) rondlu nonstick rozpuścić masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
5
Dodać czekoladę i mieszać na małym ogniu, aż czekolada się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
6
Ostudzić przez 4 minuty, a następnie drewnianą łyżką, ubić cukier i wrzącą wodę, ubijając, aż będzie gładka. Beat in the vanilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów MiodowychOpcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
7
Polać zimne ciasto. Powrót do lodówki i niech zestaw lukier. Schłodzić, aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn