Bok Choy z sosem z Czarnej Fasoli
Bok Choy z sosem z czarnej fasoli może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 170 kalorii, 5G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.9 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Jeśli masz dziecko bok choy, SOS fasolowy, rukola, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Z łyżeczką wynik 84%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Małże z sosem z Czarnej Fasoli, Bok Choy i makaronem, Shanghai Baby Bok Choy Z Sosem Z Czarnej Fasoli, oraz Bok Choy, Shiitake i kluski czosnkowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni, rozgrzać olej roślinny, aż się połysk.
Dodać mielony czosnek, imbir i szalotki i gotować na umiarkowanym ogniu, aż zmiękną, o 2 protokół.
Dodaj sos z czarnej fasoli, sherry, rosół z kurczaka i pasty chile, doprowadzić do wrzenia i gotować na wolnym ogniu przez 1 minutę.
W międzyczasie umieść bok choy w parowarze i gotuj na parze, aż będzie krucho-miękki, o 3 minutach.
Dodać rukolę do parownika i gotować, aż zwiędnie, o 1 minutę dłużej.
Dodaj bok choy i rukola na patelni z sosem. Wymieszać mieszaninę skrobi kukurydzianej; dodać go do patelni i stir-smażyć na dużym ogniu, aż sos jest zagęszczony, o 1 minutę.
Warzywa przełożyć do miski i podawać z ryżem.