Bok Choy z sosem z Czarnej Fasoli

Bok Choy z sosem z Czarnej Fasoli
Bok Choy z sosem z czarnej fasoli może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 170 kalorii, 5G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.9 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Jeśli masz dziecko bok choy, SOS fasolowy, rukola, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Z łyżeczką wynik 84%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Małże z sosem z Czarnej Fasoli, Bok Choy i makaronem, Shanghai Baby Bok Choy Z Sosem Z Czarnej Fasoli, oraz Bok Choy, Shiitake i kluski czosnkowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na dużej patelni, rozgrzać olej roślinny, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać mielony czosnek, imbir i szalotki i gotować na umiarkowanym ogniu, aż zmiękną, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pieprzowo-cytrynowySos Pieprzowo-cytrynowy
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
3
Dodaj sos z czarnej fasoli, sherry, rosół z kurczaka i pasty chile, doprowadzić do wrzenia i gotować na wolnym ogniu przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Z Czarnej FasoliSos Z Czarnej Fasoli
Fasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do SmarowaniaFasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
Pasta ChiliPasta Chili
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
4
W międzyczasie umieść bok choy w parowarze i gotuj na parze, aż będzie krucho-miękki, o 3 minutach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bok ChoyBok Choy
5
Dodać rukolę do parownika i gotować, aż zwiędnie, o 1 minutę dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nie Z Lokalnego OgroduNie Z Lokalnego Ogrodu
6
Dodaj bok choy i rukola na patelni z sosem. Wymieszać mieszaninę skrobi kukurydzianej; dodać go do patelni i stir-smażyć na dużym ogniu, aż sos jest zagęszczony, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Nie Z Lokalnego OgroduNie Z Lokalnego Ogrodu
Bok ChoyBok Choy
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Warzywa przełożyć do miski i podawać z ryżem.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Groszek Goya®Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia47
Magazyn