Bok Choy i sałatka z Tofu z sosem marchewkowo-imbirowym

Bok Choy i sałatka z Tofu z sosem marchewkowo-imbirowym
Bok Choy i sałatka z Tofu z dressingiem marchewkowo-imbirowym jest bezglutenowe i wegańskie danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 359 kalorii, 13g białka, oraz 29g tłuszczu każdy. Na 2,65 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz baby bok choy, olej canolan, gałka imbir i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 160 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Czosnek imbir cukinia makaron miska z łososiem i Bok Choy, Miód imbir Tofu i marchew ryż z Bok Choy, oraz Dobre dla Ciebie marchew imbir Tofu Dressing.

Instrukcje

1
Przygotuj dressing: w misce robota kuchennego, połączyć marchew, szalotka i imbir, i pulse połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodaj miso, ocet ryżowy i olej sezamowy, a następnie pozostaw uruchomioną maszynę i mżnij w oleju rzepakowym i wodzie. Zmiksować na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet RyżowyOcet Ryżowy
Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)
Szklanka Mrożonego Edamame, RozmrożonaSzklanka Mrożonego Edamame, Rozmrożona
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
MisoMiso
3
W dużej misce, połączyć bok choy i tofu, a następnie dodać dressing i złożyć delikatnie połączyć (możesz mieć jakieś resztki dressing). Doprawić do smaku solą i pieprzem. Wymieszać kolendrę i orzeszki ziemne i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Bok ChoyBok Choy
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia14
Magazyn