Bok choi z sosem ostrygowym i chilli
Jeśli u pacjenta występuje około 20 minut do spędzenia w kuchni, Bok choi z sosem ostrygowym i chilli może być super bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 238 kalorii, 20g białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.95 za porcję. 28 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest dostarczany przez BBC Good Food. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Dobrze sprawdza się jako Amerykańskie danie główne. Jeśli masz olej roślinny, ząbki czosnku, bok choi i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 98%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Bok Choy z sosem ostrygowym, Baby Bok Choy z sosem ostrygowym, oraz Bakłażany, bok choy i grzyby w sosie ostrygowym.
Instrukcje
Rozgrzać olej w woku, dodać czosnek i smażyć przez 2 min. Wrzucić bok i dobrze wymieszać na ogniu przez 4 min, aż zwiędnie.
Wlać sos ostrygowy, soję i 50 ml wody. Dusić przez kolejne 3 min, następnie rozsypać na chili, aby służyć.