Bogaty Bulion Drobiowy
Bogaty bulion drobiowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 1045 kalorii, 138g białka, oraz 49g tłuszczu każdy. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 49% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, liść laurowy, połowę piersi kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć czerwonego octu winnego, można śledzić to danie główne z Ciasto Wiśniowo-Jagodowe jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Z łyżeczką wynik 84%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Bogaty Bulion Warzywny, Bogaty bulion wołowy z marchewką, oraz Bogaty i kremowy bulion Tonkotsu Ramen.
Instrukcje
Rezerwuj wątróbkę z indyka do innych zastosowań. Na patelni 5-do 6-quart, połączyć kark z indyka, żołądek i serce z piersi kurczaka, seler, marchew, cebula, pietruszka, liść laurowy, pieprz, goździki, ocet, i 6 szklanki wody.
Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż żołądek będzie miękki po przekłuciu, o 1 1/2 godziny.
Wlać płyn przez drobny sitko do miski; odstawić łyżkę i wyrzucić tłuszcz. Jeśli masz więcej niż 2 szklanki bulionu, wróć do patelni i gotuj na dużym ogniu, aby zmniejszyć; jeśli jest mniej, dodaj wodę, aby uzyskać łącznie 2 szklanki.
Gdy mięso jest chłodne w dotyku, Odrzuć skórę i kości; mięso drobno posiekać i zarezerwować na chleb kukurydziano-kasztanowy dressing. Wyrzucić warzywa.