Bogate Pączki Z Lodówki
Bogate pączki z lodówki mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 14 porcji z 181 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz olej roślinny, cukier, jajko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Jak zrobić pączki (z wideo) i pączki z kawą-Biscoff-boczek, Lodówka Płatki Owsiane, oraz Rolki Do Lodówek dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce rozpuścić drożdże w 1 szklance ciepłej wody (95110).
Dodaj 1 1/2 szklanki mąki, cukru i soli. Beat przez 2 minuty z mikserem elektrycznym lub drewnianą łyżką.
Dodać jajko i masło i stopniowo ubijać Pozostałe 1 3/4 szklanki mąki ręcznie, aż ciasto będzie gładkie. Przykryć folią i przechowywać ciasto w lodówce przez co najmniej 2 godziny lub do nocy.
Ciasto wyłożyć na dobrze obsypaną mąką deskę lub blat.
Ciasto zwijamy 1/2 cala. grube, obficie mąki i obracając ciasto 90 między wałkami, aby nie przywierało.
Wyciąć rundy ze standardowym 2 1/2-in. obcinacz do pączków. Alternatywnie, pociąć rund z 2 1/2-lub 3-in. okrągły biszkopt lub foremka do ciastek i wyciąć Centra z 1-in. okrągły biszkopt lub foremka do ciastek.
Miejsce rundy i środki na 2 dobrze mąki blachy do pieczenia co najmniej 1 w. osobno.
Niech ciasto wyrośnie w ciepłym miejscu, aż lekko nadmuchane, około 2 godzin.
Umieść stojaki chłodzące drutu nad 2 pustymi blachami do pieczenia i ustaw je w pobliżu pieca.
Wlać olej do dużego garnka na głębokość 2 cali. i ciepła do 325 do 35
Aby poznać metodę i sposób, w jaki ciasto powinno wyglądać i działać, zacznij od smażenia otworów. Pracując partiami po 6 do 8 otworów, a następnie 3 lub 4 pączki, smaż pączki na złoty kolor, obracając raz, około 1 minuty z każdej strony. (Pączki powinny tonąć przez 2 do 3 sekund, zanim unoszą się na górę; jeśli nie toną, olej jest zbyt gorący. Ponadto, jeśli gotowanie zajmuje znacznie więcej lub mniej niż 1 minutę na stronę, dostosuj temperaturę oleju.) Jak pączki brązowe, przełożyć łyżką szczelinową do stojaków. Po pierwszej partii przetestuj otwór pączka, rozbijając go. Powinien być lekki i kruchy w środku, a nie tłusty. Jeśli jest tłusty, albo olej nie był wystarczająco gorący, albo gotował się zbyt długo. Pamiętaj, aby smażyć pączki tylko do złotego koloru.
Podczas gdy pączki są jeszcze lekko ciepłe, zanurz się w cukrze lub, zgodnie z zaleceniami czytelników 1963, w ulubionym lukrze maślanej(czekolada lub pomarańcza jest szczególnie odpowiednia do Halloween).?