Bogate Czekoladowe Ciasto Truflowe
Bogate Czekoladowe Ciasto truflowe może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 336 kalorii, 3G białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1052 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz ekstrakt z wanilii, półsłodkie chipsy czekoladowe, ciężką śmietanę do ubijania i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni kreolskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Bogate ciasto czekoladowe z lukrem Ganache i gniazdem Truflowo-jajecznym, Bogate Kliny Truflowe, oraz Łatwe trufle ~ łyżki truflowe z czekoladą i różami.
Instrukcje
W kuchence mikrofalowej połączyć kawałki czekolady i 1/2 śmietany. Gotować na wysokiej wysokości przez 1 do 2 minut, mieszając co 30 sekund, aż będzie gładka. Schłodzić do temperatury pokojowej. Wymieszać z cukrem i wanilią. Odstawić.
W małej misce ubij resztę śmietany, aż uformują się miękkie szczyty. Beat w mieszaninie czekolady na wysokiej prędkości 1/3 na raz. dobrze wymieszać i łyżką do skorupy.
Przechowywać w lodówce co najmniej 8 godzin przed podaniem.
Polecane wino: Albarino, Wino Różane, Sauvignon Blanc
Cajun w menu? Spróbuj sparować z Albarino, rosé Wine i Sauvignon Blanc. Te niskie taniny, niższe wina alkoholowe będą uzupełniać ciepło w pikantnych potrawach cajun, zamiast sprawiać, że usta palą się bardziej. Jednym z win, które można spróbować jest Granbazan Etiquetan Ambar Albarino. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 25 dolarów.
Granbazan Etiqueta Ambar Albarino
Bladozłoty kolor, z błyszczącymi refleksami cytryny w kierunku krawędzi. Wielka złożoność węchowa, odzwierciedlająca wyraźnie cechy odmianowe z aromatami świeżych owoców siewnych, ananasa, zielonego jabłka, cytryny i banana. Przepyszne z chrupiącą kwasowością. Elegancki, zrównoważony i przyjemny posmak.