Bogata Węgierska Zupa Gulaszowa
Potrzebujesz zupa bezglutenowa? Bogata węgierska Zupa gulaszowa może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera około 12g białka, 8G tłuszczu i w sumie 172 kalorii. Ten przepis serwuje 15 i kosztuje 87 centów za porcję. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Przynosi ci smak domu. Jest to bardzo rozsądna cena przepis dla fanów Wschodnioeuropejskiego jedzenia. Mieszanka brukwi, papryki, pomidorów i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 2 godziny i 40 minut. Z łyżką wynik 70%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy obejmują Węgierska Zupa Gulaszowa, Węgierska Zupa Gulaszowa, oraz Węgierska Zupa Gulaszowa.
Instrukcje
W holenderskim piekarniku na średnim ogniu brązowa wołowina w 1 łyżce oleju.
Usuń wołowinę; odcedź kapanie.
Rozgrzej pozostały olej na małej patelni; smaż cebulę i czosnek przez 8-10 minut na średnim ogniu lub do lekkiego zrumienienia.
Dodaj paprykę, kminek, pieprz, cayenne i mieszankę przypraw; gotuj i mieszaj 1 minutę.
Zwróć wołowinę na patelnię.
Dodaj bulion, ziemniaki, marchewkę i brukiew; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 1-1/2 godziny lub do momentu, gdy warzywa będą miękkie, a mięso prawie miękkie.
Dodaj pomidory i czerwoną paprykę; wróć do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu 30-40 minut lub do miękkości mięsa i warzyw.