Bogata Węgierska Zupa Gulaszowa

Bogata Węgierska Zupa Gulaszowa
Potrzebujesz zupa bezglutenowa? Bogata węgierska Zupa gulaszowa może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera około 12g białka, 8G tłuszczu i w sumie 172 kalorii. Ten przepis serwuje 15 i kosztuje 87 centów za porcję. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Przynosi ci smak domu. Jest to bardzo rozsądna cena przepis dla fanów Wschodnioeuropejskiego jedzenia. Mieszanka brukwi, papryki, pomidorów i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 2 godziny i 40 minut. Z łyżką wynik 70%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy obejmują Węgierska Zupa Gulaszowa, Węgierska Zupa Gulaszowa, oraz Węgierska Zupa Gulaszowa.

Instrukcje

1
W holenderskim piekarniku na średnim ogniu brązowa wołowina w 1 łyżce oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Usuń wołowinę; odcedź kapanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
3
Rozgrzej pozostały olej na małej patelni; smaż cebulę i czosnek przez 8-10 minut na średnim ogniu lub do lekkiego zrumienienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodaj paprykę, kminek, pieprz, cayenne i mieszankę przypraw; gotuj i mieszaj 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z InstrukcjąDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją
Nasiona KminkuNasiona Kminku
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
5
Zwróć wołowinę na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Dodaj bulion, ziemniaki, marchewkę i brukiew; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 1-1/2 godziny lub do momentu, gdy warzywa będą miękkie, a mięso prawie miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Rutabaga, Obrana I Pokrojona W Kostkę O Boku 1-1/2 CalaRutabaga, Obrana I Pokrojona W Kostkę O Boku 1-1/2 Cala
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
7
Dodaj pomidory i czerwoną paprykę; wróć do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu 30-40 minut lub do miękkości mięsa i warzyw.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
8
Podawać ze śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 40 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia36
Magazyn