Boczek zawinięty w ser pleśniowy faszerowany kurczak, fasolka szparagowa i ziemniaki z zieloną cebulką

Boczek zawinięty w ser pleśniowy faszerowany kurczak, fasolka szparagowa i ziemniaki z zieloną cebulką
Boczek zawinięty w ser pleśniowy faszerowany kurczak, fasolka szparagowa i ziemniaki z zieloną cebulką to bezglutenowe przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 519 kalorii. Na $3.75 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka szalotki, pieprz, dziecko liści szpinaku z pojemników luzem, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Sprawdza się jako dość drogie przystawki. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Z łyżeczką wynik 68%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Pekan, boczek i ser pleśniowy fasolka szparagowa, Smażona fasolka szparagowa i ziemniaki z pancettą z " wspaniałych warzyw Włoch, oraz Glazurowane Kotlety Wieprzowe Z Rozbitymi Ziemniakami I Duszoną Fasolką Szparagową.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
2
Za pomocą małego ostrego noża pokroić w gruby koniec kurczaka i zrobić nacięcie sięgające 2/3 w dół piersi. Rozluźnij nacięcie palcami, aby zrobić dziurę. Kurczaka doprawić pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
3
Ser połącz z rukolą i szpinakiem i wypchaj piersi. Spirala-zawiń piersi z boczkiem szczelnie, aby równomiernie przykryć mięso.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Dużych Krewetek, Obranych I Pozbawionych żyłek, Z Usuniętymi Ogonkami1 Funt Dużych Krewetek, Obranych I Pozbawionych żyłek, Z Usuniętymi Ogonkami
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
4
Umieść kurczaka na nieprzywierającej blasze do pieczenia i piecz 20 do 22 minut, aż boczek będzie chrupiący, a kurczak będzie jędrny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
5
Umieść ziemniaki w garnku i przykryj wodą. Doprowadzić do wrzenia, doprawić wodą z solą i gotować ziemniaki 15 minut, lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
6
Doprowadzić 1 cal wody do wrzenia. Przyciąć fasolę. Słoną wodę i dodać fasolę do wody. Dusić 5 minut, odcedzić i połączyć z pomidorami, tymiankiem, 1 łyżką oleju, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
7
Ziemniaki po odsączeniu umieścić z powrotem w gorącym garnku. Ziemniaki posmarować 2 łyżkami oleju, szalotki, wywar z kurczaka oraz solą i pieprzem. Rzuć przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
8
Podawać kurczaka z fasolką szparagową i ziemniakami obok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia41
Magazyn