Boczek Zawijany Nadziewane Polędwiczki Wieprzowe

Boczek Zawijany Nadziewane Polędwiczki Wieprzowe
Boczek zawinięty Nadziewane polędwiczki wieprzowe może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć repertuar dania głównego. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.35 za porcję. Jedna porcja zawiera 862 kalorie, 101g białka, oraz 42g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz seler, chleb, polędwicę wieprzową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć chleb można śledzić to danie główne z Ciasto Kawowe Chleb Bananowy jako deser. Wiele osób przygotowało ten przepis, a 182 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia super spoonacular wynik 96%. Podobne przepisy to Polędwiczki Wieprzowe Nadziewane Boczkiem, Boczek Zawijany Nadziewane Polędwiczki Wieprzowe, oraz Boczek Zawijany Nadziewane Polędwiczki Wieprzowe.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąZ Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
2
Wieprzowinę pokroić prawie na pół, ale nie przecinać do końca. Motyl boki, aż wieprzowina jest otwarta na tyle, aby rzeczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
3
W misce wymieszać rozdarty chleb, roztopione masło, przyprawę do drobiu, cebulę i seler, aż chleb będzie równomiernie pokryty masłem i przyprawą; doprawić solą i pieprzem. Polędwiczki wieprzowe posmarować mieszanką chlebową. Owinąć wieprzowinę wokół nadzienia i zabezpieczyć wykałaczkami. Zawiń plastry boczku wokół nadziewanej polędwicy. Polędwiczki doprawić czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
4
Gotować w nagrzanym piekarniku, aż wieprzowina jest gotowane przez, o 45 protokół. Natychmiastowy odczyt termometr włożony do środka farszu powinien odczytywać co najmniej 145 Stopni F (63 Stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąZ Kością Skrzydełkową, Ze Skórą

Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Polędwiczki wieprzowe można łączyć z Malbec, Pinot Noir i Sangiovese. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Możesz spróbować Yacochuya San Pedro De Yacochuya Malbec. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.
Yacochuya San Pedro De Yacochuya Malbec
Yacochuya San Pedro De Yacochuya Malbec
Przyjemny nos dymu, smoły, lukrecji, soi, czarnej wiśni i czarnej porzeczki. Prowadzi to do pełnowartościowego wina z warstwami soczystych owoców, doskonałą głębią i koncentracją oraz długim, czystym wykończeniem. Mieszanka: 85% Malbec i 15% Cabernet Sauvignon
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia47
Magazyn