Boczek Zawijany Nadziewane Polędwiczki Wieprzowe

Boczek Zawijany Nadziewane Polędwiczki Wieprzowe
Boczek zawinięty Nadziewane polędwiczki wieprzowe może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.35 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 101g białka, 42g tłuszczu, oraz w sumie 862 kalorie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz przyprawę do drobiu, chleb, polędwicę wieprzową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Boczek Zawijany Nadziewane Polędwiczki Wieprzowe, Boczek Zawijany Nadziewane Polędwiczki Wieprzowe, oraz Boczek Zawijany Nadziewane Polędwiczki Wieprzowe.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wieprzowinę pokroić prawie na pół, ale nie przecinać do końca. Motyl boki, aż wieprzowina jest otwarta na tyle, aby rzeczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
3
W misce wymieszać rozdarty chleb, roztopione masło, przyprawę do drobiu, cebulę i seler, aż chleb będzie równomiernie pokryty masłem i przyprawą; doprawić solą i pieprzem. Polędwiczki wieprzowe posmarować mieszanką chlebową. Owinąć wieprzowinę wokół nadzienia i zabezpieczyć wykałaczkami. Zawiń plastry boczku wokół nadziewanej polędwicy. Polędwiczki doprawić czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzyprawyPrzyprawy
WieprzowinaWieprzowina
Sól I PieprzSól I Pieprz
BoczekBoczek
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
MasłoMasło
SelerSeler
ChlebChleb
CebulaCebula
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Gotować w nagrzanym piekarniku, aż wieprzowina jest gotowane przez, o 45 protokół. Natychmiastowy odczyt termometr włożony do środka farszu powinien odczytywać co najmniej 145 Stopni F (63 Stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir i Sangiovese to moje najlepsze propozycje na polędwicę wieprzową. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Sur de los Andes Malbec z 4.9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
Sur de los Andes Malbec
Sur de los Andes Malbec
Soczysty Malbec o żywej kwasowości z nutami malin, jeżyn i śliwek utkanych z miękkimi taninami i pikantnym wykończeniem. Wszystkie winogrona są podwójnie sortowane po przybyciu do winnicy. Wszystkie fermentacje odbywają się naturalnie z rodzimymi drożdżami. Fermentacja trwa 20 dni z 2 dniami zimnej maceracji, w temperaturach między 24-27 stopni Celsjusza, aby osiągnąć największą złożoność. Następnie wino przechodzi 100% fermentację Malolaktyczną i jest starzone w starszych dębowych beczkach.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia47
Magazyn