Boczek Szwajcarski z wędzonym boczkiem i octem Jalapeño
Szwajcarski Chard z wędzonym boczkiem i octem Jalapeño może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 211 kalorii, 9g białka, oraz 16G tłuszczu. Na 1,58 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz gruby bekon, pieprz, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Goudan Wędzony I Biały Cheddar Mac & Cheese Z Chardą Szwajcarską, Chard Szwajcarski z pomidorem i boczkiem, oraz Pizza z Chardą Szwajcarską i boczkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małym rondlu doprowadzić do wrzenia biały ocet winny.
Dodać posiekane jalapeos i 1/2 łyżeczki soli i niech jalapeos stać na 2 godziny. Szczep, rezerwując jalapeos i ocet osobno.
W dużym emaliowanym żeliwnym zapiekance lub holenderskim piekarniku, gotować boczek na umiarkowanym ogniu, aż zbrązowieje i chrupiące, o 6 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przełożyć boczek na talerz.
Dodaj szalotki do zapiekanki i gotować na umiarkowanym ogniu, aż zmiękną, o 3 protokół.
Dodać 1/2 szklanki wywaru i doprowadzić do wrzenia.
Dodać łodygi chard, przykryć i gotować, aż zmiękną, o 4 protokół.
Dodać liście boczniaka i pozostałą 1/2 szklanki bulionu i doprawić solą i pieprzem. Przykryć i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż liście będą miękkie, o 5 protokół. Wymieszać z chrupiącym boczkiem i 2 łyżkami octu jalapeo i przelać do miski.
Podawać marynowane jalapeos i pozostały ocet jalapeo na boku.