Boczek owinięty ziemniakiem z miodowym sosem Scallion
Boczek owinięty ziemniakiem z sosem miodu Scallion może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisem na przystawkę. Na 1,42 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 534 kalorie, 8G białka, oraz 40 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz szalotki, popękany pieprz, ziemniaki idaho, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 26%. Spróbuj Ziemniaki Zawinięte W Boczek Z Sosem Miodowym, Ukąszenia ziemniaków zawinięte w boczek z pikantnym sosem z kwaśnej śmietany, oraz Makaron ziemniaczany z boczkiem i cebulką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokroić każdy ziemniak na 8 klinów i parboil aż do przetargu widelca.
W rozgrzanej dużej patelni saute rozgrzać olej na średnim ogniu. Owinąć każdy klin ziemniaka 1 paskiem boczku i zabezpieczyć 1 wykałaczką na każdym końcu. Smażyć na oleju, aż boczek i ziemniaki staną się złociste, około 8 do 10 minut, obracając często szczypcami do brązowego równomiernie wszystkich stron.
Zdjąć i osuszyć na ręcznikach papierowych.
Tymczasem w średniej misce wymieszaj masło, miód, czarny pieprz, szalotki i pietruszkę. Wymieszać łyżką, aż do całkowitego wymieszania.
Wrzucić ziemniaki do glazury.
Usuń wykałaczki i podawać.