Boczek i balsamiczny szkliwiony groszek cukrowy
Boczek i balsamiczny szkliwiony groszek cukrowy może być tylko przystawką, której szukasz. Na 1,57 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 305 kalorii, 9g białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Jeśli masz groszek cukrowy, ocet balsamiczny, sól i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Hoisin-Glazurowany Kurczak Z Groszkiem Cukrowym, Pomarańcza-Glazurowana marchewka i groszek cukrowy, oraz Linguine z boczkiem, kozim serem i groszkiem cukrowym.
Instrukcje
Gotować mielonego boczku w dużej patelni na średnim ogniu, aż tłuszcz renderuje się i boczek zaczął chrupać, o 5 protokół.
Wyjąć łyżką szczelinową i odstawić, pozostawić tłuszcz boczku na patelni.
Dodać groszek cukrowy i wrzucić do herbu z tłuszczem. Gotować i mieszać aż tylko gotowane przez, o 5 protokół.
Wlać ocet balsamiczny, cukier i ugotowany boczek. Kontynuuj gotowanie, aż balsamiczny zmniejszy się, a cukier się rozpuści, około 2 minut. Doprawić do smaku solą i pieprzem i podawać od razu.