Boczek Guacamole Grillowana Kanapka Z Serem

Boczek Guacamole kanapka z grillowanym serem może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 986 kalorii, 36g białka, oraz 56 g tłuszczu każdy. Na 3,27 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 427515 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Mieszanka boczku, masła, guacamole i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać boczek, można śledzić to danie główne z Blueberry Buckle jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Wiele osób naprawdę lubi to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Kanapka Z Grillowanym Serem Guacamole, Kanapka Z Grillowanym Serem Guacamole, oraz Guacamole i chipsy Grillowana kanapka z serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ugotować boczek, aż będzie chrupiący i odstawić na papierowych ręcznikach do osuszenia.Masło po jednej stronie każdej kromki chleba, posypać połową sera na nieutwardzonej stronie jednej kromki chleba, a następnie guacamole, boczek, chipsy tortilla, pozostały ser i na koniec polać pozostałą kromkę chleba z masłem do góry.Grill na średnim ogniu, aż złocisty i ser topi się, o 2-3 minut na stronie.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje najlepsze propozycje dla Guacamole. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Delikatny głęboki czerwony kolor. Nos prezentuje skoncentrowane aromaty truskawek i malin. Podniebienie oferuje wyrafinowaną konsystencję i złożone smaki wiśni, malin, lukrecji o zauważalnej strukturze. Czuje się tak bujny, delikatny i delikatny.To bardzo wszechstronne wino dobrze komponuje się z białymi mięsami, takimi jak królik, wieprzowina czy przepiórka, a także z tłustymi rybami i skorupiakami w lekkich i delikatnych preparatach. Również dobrze radzi sobie z daniami azjatyckimi, takimi jak frytki i łagodne Curry.