Boczek cytrynowy i czerwona cebula z wątróbką cielęcą

Bekon cytrynowy i czerwona cebula z wątróbką cielęcą mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.51 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 23G białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 567 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i podnieś mocno brązowy cukier, skórkę cytrynową, sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, można podążać za tym daniem głównym z Ciasto z syropem cytrynowym z jagodami i kremem cytrynowo-twarogowym jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Wątróbka cielęca podsmażona z cebulą, cytryną i szałwią, Wątróbka cielęca i cebula, oraz Wątróbka cielęca Grammie Bea i cebula.
Instrukcje
W 10-przez 15-calowy rondel, położyć plastry boczku obok siebie.
Piec w piekarniku 350 przez 15 minut.
Odcedzić i zaoszczędzić tłuszcz.
Wymieszać cukier i skórkę cytryny. Palcami równomiernie wklep mieszaninę na plastry boczku, całkowicie pokrywając.
Powrót patelni do piekarnika i piec, aż boczek jest dobrze rumiane, 12 do 15 protokół. Za pomocą szerokiej szpatułki przełożyć boczek na stojak; zeskrobać kapiele cukru z patelni i położyć na boczku.
W międzyczasie przepłucz wątrobę, osusz i przycinaj i odrzucaj każdą twardą membranę.
Pokroić wątróbkę na 4 równe porcje.
W 10-do 12-calowej patelni nonstick połączyć cebulę, sok z cytryny i masło. Wymieszać na dużym ogniu, aż cebula kuleje i lekko rumiane, o 15 protokół.
Dodać natkę pietruszki i mieszać aż zwiędnie. Cebulę ułożyć na talerzu żaroodpornym; ułożyć boczek w jednej warstwie obok. Wstawić do piekarnika 150. Wytrzyj patelnię do czysta.
Podsmaż patelnię na dużym ogniu i dodaj tłuszcz z boczku. Wątrobę posmarować mąką, wytrząsając nadmiar. Gdy tłuszcz jest gorący, dodaj wątrobę. Brązowy z każdej strony, obracając się w razie potrzeby, aż ledwo różowy w środku (wycięty do testu), w sumie około 5 minut.
Wątróbkę odcedzić krótko na ręcznikach, następnie dodać do półmiska.
Dodać sól i pieprz do smaku.