Boczek Cheddar Paluszki Z Kurczaka
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać boczek Cheddar Chicken Fingers spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.81 za porcję. Jedna porcja zawiera 631 kalorii, 27g białka, oraz 57 g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać buffalo Wing SOS, oryginalna mieszanka, prawdziwe kawałki boczku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Cajun BBQ Cheddar Chicken Fingers, Panko cheddar crusted Chicken fingers, oraz Kreacja Kulinarna: Włoskie Paluszki Z Kurczaka Owinięte Boczkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 232°. linia cookie arkusz z folią; spryskać sprayem do gotowania.
Wymieszać Bisquick mix, ser, boczek, sól i papryka w 1-galon zamykane plastikowe torby do przechowywania żywności. Zanurzyć połowę pasków kurczaka w jajku; umieścić w worku mieszaniny Bisquick. Uszczelnij torebkę; wstrząśnij, aby pokryć.
Umieść kurczaka na prześcieradle. Powtórz z pozostałym kurczakiem.
Masło skropić kurczakiem.
Piec 12 do 14 minut, obracając po 6 minutach z Pancake turner, aż Nie różowy w środku.
Tymczasem, w oddzielnych małych miseczkach, wymieszać sos do zanurzania Sriracha i sos do zanurzania boczku Ranch, aż każdy będzie dobrze wymieszany.
Podawać paluszki z kurczaka z sosami do zanurzania.