Boczek, cebula i tarta Münster
Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 95g białka, 88 g tłuszczu, oraz w sumie 2231 kalorii. Na $8.79 za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka oleju roślinnego, Alzacki münster, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Tarta z cebulą i boczkiem, Tarta z cebulą i boczkiem, oraz Tarta z cebulą i boczkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić średni garnek wody do wrzenia.
Wlać olej do 12-na 17-in. oprawiona patelnia do pieczenia i lekko oliwa ręcznikiem papierowym.
Posypać patelnię mąką kukurydzianą.
Na lekko posypanej mąką powierzchni rozciągnij ciasto rękami i / lub zwiń wałkiem do ciasta w prostokąt mniej więcej tego samego rozmiaru co patelnia.
Przełożyć ciasto na patelnię, rozciągając, aby pasowało. Złóż ponad 1/2 cala. ciasta na brzegach tworząc lekko podniesioną krawędź dla tarty. Nakłuć ciasto widelcem.
Dodać boczek do wrzącej wody i blanszować 30 sekund. Łyżką szczelinową przełożyć na ręczniki papierowe, aby osuszyć.
Dodaj cebulę do wody i blanszuj 2 minuty, następnie odcedzaj w durszlaku i równomiernie rozprowadź na cieście. Ser rozsypać na cebuli, następnie posypać serem boczkiem.
Piec tarta, aż ser topi się i zaczyna brązowy i skorupa jest chrupiące i dobrze rumiane, 20 do 25 protokół. Wyciągnij z patelni za pomocą szpatułki, pokrój w mniej więcej 2-in. kwadraty i podawać natychmiast.
Make ahead: tarta może być wykonana do 2 dni wcześniej i przechowywana w woskowanym papierze w temperaturze pokojowej. Podawać, rozpakować i podgrzać 10 minut w 20