Boczek Burbon Burgery

Boczek Burbon Burgery
Boczek Bourbon Burgers może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $2.8 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 529 kalorii, 39g białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Wiele osób robiło ten przepis, a 745 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Udaj się do sklepu i odbierz bekon, mieloną wołowinę, pomidora i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Ogólnie ten przepis zarabia awesome spoonacular wynik 82%. Spróbuj Boczek Bourbon bataty z grzankami cynamonowymi i masłem Bourbon, Burgery Nadziewane boczkiem i serem (Jucy Lucy Burgers), oraz Serowe Francuskie Burgery Burbon dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na duże ciepło i lekko nasmaruj ruszt.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Wymieszaj mieloną wołowinę, bourbon, sos Worcestershire, brązowy cukier, przyprawa do steków i sól czosnkową w misce; podziel i uformuj na 2 paszteciki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Przyprawa Do StekówPrzyprawa Do Steków
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Sól CzosnkowaSól Czosnkowa
Mielona WołowinaMielona Wołowina
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Gotować na rozgrzanym grillu przez około 5 minut; włączyć, top każdy burger z boczkiem i serem Cheddar, i kontynuować gotowanie, aż hamburgery są gotowane do pożądanego stopnia doneness, o 5 minut więcej dla dobrze zrobione. Termometr natychmiastowego odczytu włożony do środka powinien odczytywać 160 stopni F (70 stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser CheddarSer Cheddar
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Podawać na podzielonych bułkach posypanych pomidorem i sałatą.
Składniki, których będziesz potrzebować
SałataSałata
PomidorPomidor
RolkaRolka
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia17
Magazyn