Bochenki Cynamonowe
Bochenki cynamonowe mogą być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pole receptury Hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 251 kalorii, 3G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, olej roślinny, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bochenki Cynamonowe, Cynamonowe Chleby Wirowe, oraz Bochenki Cynamonowe Z Rodzynkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokonać pierwsze 5 składników z dużą prędkością z mikserem elektrycznym 3 minuty.
Połówkę ciasta wlać równomiernie do 2 natłuszczonych i posypanych mąką jednorazowych bochenków o wymiarach 8 x 3 3/4 cala.
Wymieszać cukier i cynamon; połowę mieszaniny cukru posypać równomiernie na cieście w bochenkach.
Pozostałe ciasto wlać równomiernie do bochenków i posypać równomiernie pozostałą mieszaniną cukru. Delikatnie obracaj nożem.
Piec w temperaturze 350 przez 45 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelniach na stojakach z drutu. W razie potrzeby przechowywać w zamrażarce.
Wlać połowę ciasta równomiernie do 5 nasmarowanych i posypanych mąką 5 3/4-x3 1/4-x 2-calowych patelni jednorazowego bochenka.
Posypać równomiernie połową mieszanki cukru.
Pozostałe ciasto wlać do garnków; posypać pozostałą mieszaniną cukru. Obracaj nożem.
Piec w 350 przez 35 minut lub do drewnianego kilofa włożonego do środka wyjdzie czysty.