Suszone owoce i orzech Bochenek może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja zawiera 185 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 14. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony kardamon, mąkę, kawałki owoców i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 22%. Podobne przepisy to Miód, Orzech włoski i polewa z suszonych owoców (prezent w słoiku), Kurczak z sosem marakui na suszonych owocach i orzechach Orzo, oraz Suszone Na Słońcu Mięso Z Pomidorów.
Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Naturalne Skrócenie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
Guma Owocowa W Paski Pomarańczowe
3
Połączyć mąkę i następne 5 składników (mąka przez kardamon) w dużej misce; zrobić dobrze w środku mieszaniny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia
Naturalne Skrócenie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
4
Połącz sos jabłkowy i 5 kolejnych składników( sos jabłkowy przez jajko); dodaj do mieszaniny mąki, mieszając tylko do wilgotności. Złożyć w owocach i orzechach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
Naturalne Skrócenie
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Łyżka ciasto do 9 x 5-calowy Bochenek pan pokryte sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Oreo, Pokruszone, Podzielone
6
Piec w temperaturze 350 przez 1 godzinę lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić na patelni 10 minut na stojaku z drutu; wyjąć z patelni. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.