Bochenek Patelni Brownies
Przepis Bochenek pan Brownies może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w okolicy 42 minuty. Ten deser ma 264 kalorie, 4G białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje 48 centów za porcję. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 20 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać orzechy włoskie, poziom łyżki mąki, wanilia, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Loaf Pan Peanut Butter Swirl Brownies, Pan Haggerty, oraz Pan Bagnat.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350ºF. Line a metalowa patelnia do bochenków o wymiarach 9 x 5 cali z nieprzywierającą folią.Roztopić masło w średniej wielkości misce mikrofalowej lub w 2 filiżance miary Pyrex.
Dodajemy czekoladę i mieszamy aż do całkowitego rozpuszczenia.
Dodać około połowy cukru do czekolady i dobrze wymieszać. Następnie ponownie mieszaj, aż mieszanina czekolady będzie gładka i czekolada będzie w pełni melted.In średniej wielkości miskę do mieszania, ubić jajka ręcznym mikserem elektrycznym przez około minutę. Mikser będzie stopniowo dodawać pozostały cukier i kontynuować ubijanie przez około 5 minut lub do momentu, gdy mieszanina będzie lekka i nieco grubsza. Łyżką ubić roztopioną mieszaninę czekolady, soli i wanilii, a następnie wymieszać z mąką i orzechami.
Wlać ciasto na patelnię i piec przez 32-35 minut lub do momentu, gdy krawędzie oderwą się od boków patelni, a ciastka będą pachnące.
Pozostawić do ostygnięcia w temperaturze pokojowej przez około 30 minut, a następnie schłodzić przez około 2 godziny przed krojeniem.