Bochenek Mięsny Z Boczkiem

Bochenek Mięsny Z Boczkiem
Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 156 kalorii, 7G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś paski boczku, sól, bułkę tartą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Boczek Z Dziczyzny, Boczek I Pomidor-Topped Meat Loaf, oraz Kukurydziany Bochenek Mięsa.

Instrukcje

1
W dużej misce połącz pierwsze osiem składników. Pokruszyć wołowinę na mieszaninie i dobrze wymieszać. Uformować Bochenek w 13-calowy. x 9-po. naczynie do pieczenia. Top z boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Piec w temperaturze 350° przez 70-80 minut lub do momentu, gdy mięso nie będzie już różowe, a termometr do mięsa odczyta 160°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
Odcedzić; odstawić na 10 minut przed cięciem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn