Bochenek Mięsa Z Indyka Po Włosku
Włoski chleb z indyka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 42g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 273 kalorie. Ten przepis służy 6. Na $3.0 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka oregano, sól, chleb kanapkowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczeń Po Włosku, Pieczeń Po Włosku, oraz Włoski Meat Loaf dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°. wyłóż blachę do pieczenia folią i mgiełkę sprayem do gotowania. Rozgnieść chleb razem z mlekiem w dużej misce, aż będzie gładki.
Dodać indyka, parmezan, pietruszkę, jajka, sól, cebulę i czosnek w proszku, oregano i 2 łyżki. ketchup do miski; dobrze wymieszać. Forma do 9-przez-5-calowy bochenek na blasze do pieczenia.
Rozłóż pozostały ketchup na wierzchu.
Piec, aż do natychmiastowego odczytu termometr włożony do środka Meat loaf rejestry 74°, 45 do 50 minut. Włącz brojlery do wysokiej i broil Meat loaf do chrupiące zewnątrz, 1 do 3 protokół.
Odstawić na 10 minut przed krojeniem i podaniem.