Bochenek kanapkowy z szynką i serem

Bochenek kanapkowy z szynką i serem
Bochenek kanapkowy z szynką i serem może być dobrym przepisem na poszerzenie pudełka z przepisami na danie główne. Jedna porcja zawiera 563 kalorie , 28 g białka i 35 g tłuszczu . Za 1,38 USD za porcję ten przepis pokrywa 21% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest przeznaczony dla 8 osób. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Mieszanka grzybów, częściowo odtłuszczony ser mozzarella, ser colby i garść innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godziny i 5 minut . Jest to dostarczane przez Taste of Home. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 55% , to danie jest solidne. Spróbuj grillowanej szynki i kanapki szwajcarskiej , bochenka bananowo-kokosowego z tybetańskimi jagodami goji i bochenka z jagodami i makiem chia – bezglutenowego i bezmlecznego, jeśli szukasz podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Chleb przekrój poziomo na pół. Wydrąż górną i dolną połowę, pozostawiając 1/2 cala. muszle. (Wyrzuć usunięty chleb lub zachowaj do innego użytku.)
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
2
Na dużej patelni podsmaż na oleju grzyby, paprykę, seler i cebulę do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Zdejmij z ognia; odłożyć na bok.
4
Połącz majonez, przyprawę włoską i pieprz; rozsmarować na chlebie. Na spodzie chleba ułóż połowę szynki, mieszanki warzywnej i serów. Powtarzaj warstwy, w razie potrzeby delikatnie dociskając. Wymień wierzch chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Startego Sera Romano1 łyżeczka Startego Sera Romano
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
5
Zawiń szczelnie w mocną folię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
6
Piec w temperaturze 400° lub grilluj pod przykryciem na średnim ogniu przez 30–35 minut lub do momentu, aż się zarumieni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
7
Pokrój w kliny ząbkowanym nożem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Zielone M&M’sy3 Zielone M&M’sy
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia14
Magazyn