Dyniowo-żurawinowy Bochenek to bezmleczne i wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 16. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 169 kalorii. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, mocno brązowy cukier, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Bochenek Z Dyni Żurawinowej, Alanna ' s Pumpkin Cranberry Nut & Seed Loaf, oraz Bochenek Żurawinowy.
Instrukcje
1
Połącz pierwsze 6 składników w dużej misce; zrobić dobrze w środku mieszaniny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Połączyć dynię, woda, olej, wanilia, i białka jaj; dodać do suchych składników, mieszając tylko do suchych składników są zwilżone. Złóż żurawinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Czerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli Chcesz
Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Cienki-
3
Wlać ciasto do 9 x 5-calowej patelni bochenkowej pokrytej sprayem do gotowania; posypać orzechami pekan na cieście.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Oreo, Pokruszone, Podzielone
4
Piec w temperaturze 350 przez 1 godzinę i 5 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
5
Ostudzić na patelni 10 minut na stojaku z drutu; wyjąć z patelni i ostudzić całkowicie na stojaku z drutu.