Boar ' s Head® Ovengold®
Boar ' s Head® Ovengold® Wiatraczek dla indyków wymaga ok. 5 minut od początku do końca. Ten przepis służy 1. Na 1,57 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 248 kalorii. Mieszanka dzika, sałata rzymska, wrap, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Działa dobrze jako przystawka przyjazna dla budżetu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 50%, co jest solidne. Spróbuj Southwestern Rachel Sandwich with Southwestern Slaw: Boar ' s Head Boldest Bracket Challenge, Gametime Guacamole Idzie Łeb W Łeb, oraz Hellraisin ' Wild Boar-Zawinięty Dzik dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić folię na powierzchni roboczej.
Rozprowadź Gourmaise Pepperhouse na okładie, wsuwając go blisko zewnętrznych krawędzi.
Sałatę posypać równomiernie na wierzchu, a następnie indyka, nakładając na siebie wędliny, jeśli to konieczne, aby zmieścić ją na okładie.
Owinąć pokroić równomiernie na 8 kawałków i podawać z dodatkiem Pepperhouse Gourmaise na boku.